Vervoer 3.1

Professioneel transport

Vervoer 3.1

juni 3, 2017 Uncategorized 0

Vervoer 3.1

Wat bedoelen we daar precies mee? Eigenlijk heel simpel: na de eerste 2 ‘transportrevoluties’ (daar komen we een andere keer nog op terug) is de 3e al begonnen. Relatief onopgemerkt, dus er wordt nog niet gesproken over een revolutie, maar het pad is ingeslagen en de gevolgen zijn onomkeerbaar.

Om ons nu al voor te bereiden op de wereld van morgen, hebben we de ‘oude’ manier van denken gedeeltelijk losgelaten, en een nieuwe manier ontwikkeld die beter aansluit op de scenario’s die de toekomst ons kan brengen. De 1e stappen over het pad van de 3e transportrevolutie.

We willen je best onze geheimen vertellen, maar niet hier, en niet nu. Daarvoor zijn we nog teveel in ontwikkeling. Niet alles is nieuw natuurlijk, dus we durven je best te vertellen dat wij geloven in de kracht van sociaal ondernemen en het belang van persoonlijk handelen en regisseren.

Een gedeelte van onze filosofie is dat jij, als klant, een actieve rol speelt in het gehele proces. Zonder dat je dat energie of tijd kost overigens, want je schakelt ons natuurlijk in om onze tijd en energie te steken in jouw zaak. Jouw inbreng is voor ons van groot belang, omdat wij in plaats van zeggen wat we je bieden, juist vragen wat je wilt! En daarmee kun je ons vormen tot een naadloos verlengstuk van jouw bedrijfsvoering of dagindeling.

Het klinkt kinderlijk eenvoudig, maar dat is het niet helaas. Transport anno 2017 werkt nog steeds met de gedachte ‘hoe pas ik de vracht van mijn klant zo goed mogelijk in bestaande stromen?’, terwijl wij ons afvragen hoe we de stromen moeten aanpassen aan de bestaande vracht.

Dat dus, maar niet alleen dat. Veel meer zelfs, maar dat vertellen we je nog. Wil je nu al zeggen wat wij voor je kunnen doen?

 

info@SentEasy.com

 

of gebruik het contactformulier. Of benader ons per telefoon, via facebook, of welke manier dan ook die jij prettig vind!