Engeland, onze specialiteit!

Professioneel transport

Engeland, onze specialiteit!

november 9, 2017 Uncategorized 0

Het Verenigd Koninkrijk….

Zoals het eigenlijk heet, is een belangrijke handelspartner voor veel Nederlandse bedrijven. Unilever bijvoorbeeld, is een bedrijf met Nederlandse én Engelse roots. Maar ook minder bekende namen hebben hun connecties. Zo worden er dagelijks spullen heen en weer gestuurd tussen ‘mainland Europe and the UK’.

Ook voor ons is Engeland belangrijk. Door onze nauwe samenwerking met een aantal zorgvuldig gekozen collegae uit Engeland, Schotland en Wales, kunnen we alles aan! Groot of klein, spoed of niet, met een bestemming in een grote stad of in een woongemeenschap van twee huizen op een berghelling ergens in de Schotse Highlands: we doen het gewoon. Leveren bij een boot, in een winkel of op een bouwplaats, het is geen enkel probleem.

Omdat we werken met ervaren lokale koeriers, kunnen we elk soort levering aanbieden. Of een afhaling, want het is wél tweerichtingsverkeer natuurlijk. Binnen een half uur een pickup in Edinburgh? Een pallet van the Isle of Man naar Rotterdam? We kennen de weg, letterlijk én figuurlijk.

Groeiend volume Engeland

Doordat onze klanten ons weten te vinden, en we telkens weer een mooie prestatie leveren, zien we een duidelijk stijgende lijn in het vrachtvolume. En het grote voordeel daarvan, is dat we steeds scherper kunnen werken. Daardoor hebben we de kennis en ervaring kunnen verzamelen waar we inmiddels om bekend staan. Zowel verladers als collega die een specialist zoeken voor leveringen of afhalingen in Engeland, weten ons te vinden,

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Het tarief zal je verbazen; ook zelf gaan is duurder namelijk. De boot en de trein kunnen behoorlijk prijzig zijn, wanneer je onvoorbereid wilt oversteken. En wat dacht je van de wisselkoers? Met spoed naar Engeland is lastiger dan je zou verwachten, in meerdere opzichten. Geen euro’s maar ponden, een volledig andere tijdzone, linksrijdend verkeer, en een op z’n zachts gezegd wat vreemde culinaire gebruiken… Zoek je een probleemloze oplossing, die ook nog eens de goedkoopste is?

 

wij zijn dé expert voor zendingen naar Engeland!

,