Spoed of superspoed? Als snelheid geboden is

Professioneel transport

Met spoed laten afleveren?

Wat het ook is dat u wilt verzenden, wij zorgen voor de snelste manier. Soms is dat een koerier in een bestelauto, die na het ophalen met spoed en zonder te stoppen doorgaat naar het gewenste afleveradres. Maar ook een iets ingewikkelder uitdaging gaan we niet uit de weg.

Afhankelijk van de bestemming, dag van de week, tijdstip(pen) en andere omstandigheden is het inzetten een dedicated koerier de snelste manier om goederen te laten afleveren binnen een straal van ongeveer van 1500 kilometer. Dat zijn onder andere bestemmingen in Duitsland, Polen, Tsjechië, Zweden, Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland, België, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. En niet te vergeten Liechtenstein, Luxemburg en Andorra natuurlijk!

Voor bestemmingen die verder weg liggen kan een koerier de snelste optie zijn, maar dat hoeft niet. Soms is een vliegtuigverbinding iets sneller, en in dat geval passen we de puzzelstukjes zo in elkaar dat je spullen aan boord van het vliegtuig komen. Als dat eenmaal geland is, worden je goederen door een lokale koerier worden opgehaald en naar de eindbestemming gebracht.

Soort goederen?

Het is voor ons altijd relevant om te weten wat we precies moeten ophalen. Of het hele kwetsbare en waardevolle spullen zijn, of gevaarlijke stoffen (adr-vervoer), of misschien wel rechtbankstukken met een keiharde deadline; alles kan. Maar we weten graag waar het om gaat, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen bijvoorbeeld, is er een vrijstellingsgrens voor bepaalde categorieën, maar over het algemeen mag he uitgaan van een vergunningsplicht en worden er eisen gesteld aan zowel het voertuig als de chauffeur.

Scheepslevering?

We hebben een ruime ervaring met het leveren aan (boord van) schepen, zowel met spoed als reguliere leveringen. Een levering aan een schip vraagt vaak een correcte timing en meestal afhandeling van douanedocumenten. Via een speciale applicatie kunnen we het schip realtime volgen, en in de gaten houden of alles nog op schema loopt.